Ustronie Morskie tanie noclegi kwatery pokoje blisko morza | Deutsch   Tanie kwatery prywatne w Ustroniu Morskim | English
Kwatery Ustronie Morskie | Pod Dmuchawcem - Ikony

Pod Dmuchawcem
ul. Wojska Polskiego 2
78-111 Ustronie Morskie

Telefon: 501 744 918 (8.00 - 21.00)
E-mail: noclegi@pod-dmuchawcem.pl

Tanie noclegi kwatery pokoje w Ustroniu Morskim - Bezprzewodowy Internet Wi-Fi

Ustronie Morskie - Tanie noclegi i wczasy nad morzem

Ustronie Morskie noclegi blisko morza

Pokoje "Pod Dmuchawcem" - 100m do morza!Noclegi Ustronie Morskienoclegi

Wasze opinie i wspomnienia

Drodzy Goście! Od roku 2014 umożliwiamy dodawanie opinii oraz krótkich wspomnień z pobytu w Pokojach Gościnnych “Pod Dmuchawcem” w Ustroniu Morskim. Wasze opinie mogą okazać się przydatne innym turystom, a dla nas będą nagrodą za wysiłek jak również pozwolą rozwijać obiekt i jeszcze lepiej świadczyć usługi noclegowe. Dziękujemy i pozdrawiamy – Gospodarze. Poniżej opinie z portalu Fajnewczasy.

Małgosia (04.05.2014): Pokoje przytulne, jasne, czyściutkie, dobrze wyposażone. Mogę z czystym sercem polecić. Jeżeli szukacie spokojnego miejsca blisko morza to te pokoje są dla Was. Na pewno wrócę i będę polecać znajomym.

Zuzik z Płocka (21.05.2014): Byłam w zeszłym roku pod Dmuchawcem w Ustroniu Morskim. Bliziutko do plaży i Biedronki. Super plac zabaw, internet w pokojach, mili gospodarze. Wracam w tym roku i polecam innym 🙂

witti (09.06.2014): Die Gastgeber haben ihr Haus und dessen Umgebung sehr gut beschrieben. Die einfache Einrichtung war sehr sauber und liebevoll ausgewählt. Alles was man braucht war da und das Angebot, im Sanatorium nebenan die Mahlzeiten einzunehmen, war auch super und preisgünstig. Die Gastgeber sind sehr freundlich und gehen gern auf Wünsche ein. Meinen Kindern hat es ebenfalls sehr gut gefallen, da sie auf der Wiese und den Sportgeräten tollen konnten und auch mal laut sein durften. Der Strand ist sauber und gleich um die Ecke, “wenn man schnell genug an den Buden mit allerlei Krams” vorbei kommt. Es ist einfach sehr zu empfehlen. Preis-Leistung stimmt auf alle Fälle.

Marta (04.07.2014): Bardzo udany wypoczynek. Mili i pomocni Gospodarze, w pokojach czyściutko. Wszędzie blisko, do plaży niecałe 2 min spacerkiem. Przed budynkiem plac zabaw dla dzieci z trampoliną i miejsce do grilowania. Szczerze polecam 🙂

Wiktoria (15.07.2014): Bardzo serdecznie polecam to miejsce 🙂 wspaniali właściciele którzy zawsze pomogą i doradzą. Wytłumaczą jak dojść w różne miejsca. Zadbają aby wasz pobyt był bezpieczny a zarazem atrakcyjny. Zachęcam do skorzystania z tych pokoi 🙂 W czasie kiedy byłam tam z chłopakiem były również rodzinki z dziećmi. Dzieciaki przednio się bawiły a rodzice siedzieli i spędzali miło czas przy grillu. Jestem zachwycona z pobytu 🙂 POLECAM!

Aleksandra (21.07.2014): Bardzo polecamy Pokoje Gościnne “Pod Dmuchawcem”. Usytuowanie idealne, wszędzie bliziutko. Pokoje oraz ogród bardzo zadbane, czyste. Jest plac zabaw z czego nasze dziecko bardzo się cieszyło oraz grill, przy którym miło spędziliśmy wieczór. Gospodarze bardzo mili. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie polecamy! 🙂

Anna, Marek i Dominika (22.08.2014): Pragniemy serdecznie podziękować za wspaniały wypoczynek Pod Dmuchawcem i gorąco polecić innym poszukującym miejsca w którym można odpocząć w czyściutkich, jasnych pokojach, zadbanych łazienkach, z ogromnym zielonym placem zabaw z boiskiem. Do morza bliziutko a sklep “pod nosem”. Gospodarze sympatyczni i pomocni we wszystkich sprawach. Dziękujemy 🙂

Marta (28.08.2014): Z wielką przyjemnością gorąco polecam wczasy Pod Dmuchawcem 🙂 Pokoje bardzo czyste, łazienka równie zadbana a także cały budynek i otoczenie wokół bez jakichkolwiek zastrzeżeń 🙂 Bardzo dużym plusem jest położenie pensjonatu skąd wszędzie blisko. Również polecam proponowaną przez gospodarzy stołówkę O.W. Faleza- naprawdę obiady domowe i bardzo smaczne (mój syn niejadek wychodził z pełnym brzuszkiem 🙂 Jeszcze raz polecam i mamy zamiar przyjechać tu za rok 🙂

Kai Bockhaus (13.09.2014): Das Haus ist sehr gut. Die Zimmer sind absolut Top. Der Gastgeber ist sehr nett und spricht sehr gut Deutsch. Wir waren wirklich sehr zu frieden. Der Ort ist ebenfalls sehr schön genau so wie der Strand. Wir können es wirklich nur empfehlen. Da es hier keine Verpflegung gibt, besteht die Möglichkeit ein Haus weiter sehr gut zu Frühstücken und Mittag zu essen. Der Gastgeber gibt diese Infos an jeden Gast weiter und kümmert sich auch um die Bestellung. Devisenwechsel im Hause möglich. Vielen Dank für den schönen Urlaub. Unseren nächsten Urlaub werden wir dort wieder verbringen.

Grzegorz Strzegocki (25.09.2014): Do morza – blisko, do centrum – blisko, cisza – jest, teren na zabawy dla dzieci – jest. A na dodatek mili i pomocni gospodarze. Czegóż chcieć więcej? Wybraliśmy “Pod Dmuchawcem” głównie ze względu na położenie i duży teren zielony ze sprzętem dla dzieci. Na miejscu okazało się, że lokalizacja jest lepsza niż nam się zdawało, chłopcy mają ogromny teren do zabawy z boiskiem do siatkówki, bramką do piłki, trampoliną i wieloma innymi sprzętami do zabawy, a pokój jest czysty, ładny i dobrze wyposażony. Pozostaje nam tylko gorąco POLECIĆ ten pensjonat i wrócić tam na kolejne udane wakacje.

Nick (21.07.2015): Zdecydowanie polecam wypoczynek u gospodarzy “Pod dmuchawcem” 😉 W pokojach czysto i wygodnie. Wszędzie naprawdę blisko, a jednocześnie podczas przebywania na placu zabaw nie słychać hałasu.

Arleta i Darek (23.08.2015): Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt Pod Dmuchawcem. Rewelacyjne miejsce, czyste pokoje i łazienki. Wszystko bardzo zadbane i dobrze wyposażone. Wszystko przerosło nasze oczekiwania. Byliśmy zachwyceni. Wszędzie blisko, a do tego bardzo sympatyczni i rzetelni gospodarze. Gorąco wszystkim POLECAMY. Wybieramy się w przyszłym roku.

Marta i Artur (19.12.2015): Bardzo miło wspominamy pobyt na pewno wrócimy tu za rok na kolejny wakacyjny urlop. Pokoje przytulne, właściciele bardzo przyjaźni, zawsze służą pomocą. Wszędzie blisko, plac zabaw na terenie umilił pobyt synkowi. Bardzo polecamy !!!

Krzysztof i Iza (06.05.2016): Super ośrodek! Wszędzie bliziutko: do morza, do centrum, do Biedronki. Ogromny plac zabaw z boiskiem do siatki i murowanym grillem. Dodatkowo właściciele dbają, by nie wprowadzać osób z zewnątrz, co nam bardzo się podobało, bo byliśmy już w takim pensjonacie, gdzie kręciło się pełno różnych ludzi z zewnątrz i nie można było normalnie wypoczywać. Na okrągło imprezowanie w pokojach. Pozdrawiamy z Krakowa 🙂

Kasia i Tomek (22.05.2016): Dziekujemy za mily pobyt! Bardzo czyste pokoje, lazienki i ogolnie wszystko bardzo starannie dobrane i zadbane. Wszedzie blisko. Gospodarze bardzo mili, sympatyczni i pomocni. Bardzo polecamy!! Niewykluczone, ze znowu zawitamy 🙂

Aniasek (31.05.2016): Polecam wszystkim! Czysto, miło, w pokoju jest wszystko co być powinno. Co ważne dla niektórych: jest bardzo dużo miejsca pod prysznicem, więc można wejść z dzieckiem i wygodnie je umyć. Do plaży malusi spacerek. Polecam szczególnie pokój nr 3 – z balkonu i pokoju doglądaliśmy 5-letnią córkę bawiącą się na placu zabaw. Gospodarze bardzo mili i gościnni, atmosfera serdeczna.

Małgorzata i Przemysław (19.07.2016): Miło zaskoczyła nas czystość w pokoju i w łazience. Pensjonat położony blisko plaży i centrum a przy tym cicho i spokojnie. Teren ogrodzony z dużym placem zieleni gdzie dzieci i dorośli mogą odpocząć bez “ruszania” się z miejsca. Gospodarze mili, sympatyczni. Jak odpoczywać w Ustroniu Morskim to tylko Pod Dmuchawcem.

Kasia i Kuba (23.07.2016): W pensjonacie “Pod Dmuchawcem” spędziliśmy tydzień od 25.06. do 02.07.2016. Mieliśmy duży pokój z balkonem, nr 4, przy oknie flagi: polska i niemiecka. W pokoju wygodna łazienka z dużym brodzikiem. W pokoju mieliśmy wszystko co potrzebne: lodówkę, czajnik, naczynia, mały telewizor (akurat było EURO), sprzęt plażowy. Bardzo sympatyczni i mili byli gospodarze. Byliśmy na miejscu o godz. 11 (doba zaczyna się o godz. 14), mogliśmy zostawić bagaż a już o 12 gospodarz zatelefonował z informacją, że nasz pokój gotowy. Położenie pensjonatu wspaniałe, w centrum a jednocześnie bardzo blisko morza. Pensjonat przytulny i czysty. Cisza i spokój. Pensjonat “Pod Dmuchawcem” polecamy każdemu kto wybiera się do Ustronia Morskiego.

edward hyzy (05.08.2017): Polecam bardzo.Pensjonat bardzo zadbany,wszedzie czysto,duzy plac zabaw dla dzieci,parking pod okiem.Pokoje duze,przestrzenne i dobrze wyposazone.Gospodarze bardzo mili.POLECAM

Jacek (07.08.2017): Warto zatrzymać się i zapoznać z ofertą gdyż drugiego takiego obiektu w Ustroniu po prostu nie ma. Rewelacyjna lokalizacja i wszędzie blisko – nad morze, do Biedronki, kościoła czy centrum na zakupy. Pokoje bardzo przytulne, ładnie urządzone, pachnące czystością, budynek jak i spory okalający teren zadbany i pełen zieleni. No a gospodarze – wspaniali, przesympatyczni, życzliwi ludzie, którzy z pasją tworzą to wyjątkowe miejsce w którym wczasowicze czują się jak w domu. Rewelacyjnie się tu wypoczywa i wracamy do “Pod Dmuchawcem” za rok. Szczerze polecam!

Krzysiek Bielsko Biała (27.08.2017): Zacznę może od samego miasta Ustronie Morskie , polecam jeśli chodzi o wypoczynek w spokojniejszym miejscu z dala od wielkich tłumów , hałasów , knajp , dyskotek co nie oznacza ze nie ma gdzie się iść pobawić , wypić dobre piwo i dobrze zjeść { polecam zapiekanki w budce przy biedronce } . Mam porównanie z innych miast gdzie jest wielki tłum ludzi czego akurat nie lubię. A jeśli chodzi o Pod Dmuchawcem – polecam jest czysto ,fajne pokoje , miła obsługa , wszędzie blisko do sklepów czy morza wszystko pod ręką , czysta plaża i jestem pod wrażenie turystów którzy nie zostawiali za sobą bałaganu w końcu czegoś się uczymy i patrzymy nie tylko na siebie. Polecam jak i miasto Ustronie Morskie jak i noclegi Pod Dmuchawcem. Pozdrawiam Serdecznie Właścicieli.

Napisz opinię lub wspomnienia z wakacji

Imię lub nick (wymagane)

Adres E-mail (wymagane)

Treść

Przepisz kod z obrazka
captcha